020 2440 345

Meewerken binnen het frame van een globale speler

SHV Energy biedt koolstofarme en schone energieoplossingen voor zakelijke en particuliere klanten in meer dan 25 landen verspreid over vier continenten. Het is een toonaangevende wereldwijde distributeur van LPG en ook een belangrijke speler in kleinschalig LNG en duurzame biomassa.

+100%

Groei in Accounts

+37,91

Stijging CTR

+11,92%

Stijging in Conversies

De uitdaging

Groeiend aantal klanten, te weinig specialisten.

In mei 2021 was er binnen het digital agency van SHV Energy – Sherpa behoefte aan kennis en ondersteuning op het gebied van Google Ads. De verwachting was te gaan verdubbelen in klanten met allen een eigen Google Ads structuur.

De oplossing

Snel bijspringen & opschalen.

Binnen twee weken waren we up-and-running en hebben we allerlei werkzaamheden verricht om de accounts en campagnes verder te optimaliseren. Toen de hoofd SEA specialist het werk neerlegde veranderde onze rol van volgend naar sturend.

Het resultaat

Complete overall groei.

Het aantal klanten is verdubbeld +100% ten opzichte van onze start. Daarbij hebben we een complete strategie bedacht die global kan worden ingezet. Dit heeft geresulteerd in een effectievere manier van Google Ads managen voor de specialisten en benchmarking tussen landen is nu vereenvoudigd.

De samenwerking

Meegroeien met het team.

De uiteindelijke samenwerking heeft ruim 20 maanden geduurd waarvan 14 op fulltime basis. Dit gaf ons een unieke kijk in de keuken en de kans om intensief samen te werken met alle specialisten binnen het team van Sherpa.

Want niet alleen het aantal klanten verdubbelde – het team groeide ook mee. Dit creëerde voor ons de kans om met alle specialisaties (CRO, Programmatic, Social, SEO, Content) nauw samen te werken om synergie te bewerkstelligen. Een ontzettend leuke ervaring en wij wensen het team dan ook veel succes toe in de komende jaren!

  • Koffie
  • Brainstorm
  • Audit

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Méér resultaat met een lopende campagne of is het tijd voor iets nieuws? Kom in contact met ons en ontdek hoe wij jouw doelstellingen kunnen behalen.

Klaar om samen te groeien?