020 2440 345

Verbeter je resultaat! Vraag een gratis account review aan

Klinkt dit herkenbaar? Je campagnes halen niet de gewenste resultaten? Je budget wordt verspild aan inefficiënte advertenties? Je mist kansen om meer leads of verkopen te genereren? Onze gratis account review helpt je: Verborgen kansen en verbeterpunten in je campagnes te ontdekken. Geld te besparen door inefficiënte advertenties te elimineren. Meer leads te genereren en je conversiepercentages te verhogen. Je ROI te maximaliseren en meer uit je Google Ads budget te halen. Laat ons weten waar je de focus op wilt leggen en we nemen contact met je op om de account review voor je te starten.

Gratis account review

Wat hoop je te bereiken?

Cases waar we trots op zijn

  • Npb media logo
  • SHV Energy Logo
  • Dirk van den Broek logo
  • Tribal Agency logo
  • Balzy logo

Wat je mag verwachten

Onze SEA Specialist voert een diepgaande analyse uit op 100+ punten. Denk hierbij aan de juiste standaard instellingen, locatie-, zoekwoord-, doelgroep targeting en de juiste inzet van jouw advertenties. Hieronder vind je de activiteiten die je mag verwachten..

In een vrijblijvende kennismaking maken wij kennis met jouw bedrijf en het account. We bespreken je wensen en uitdagingen die momenteel spelen. Met deze informatie gaan we aan de slag om jouw account uitvoerig te analyseren.

 

 

Uit ervaring weten we dat de mogelijkheden tot groei en omzetverhoging vaak in de details zitten en per case erg verschillend zijn. We nemen daarom het volledige account onder de loop en analyseren deze op 100+ punten. Denk aan standaard instellingen, locatie-, zoekwoord- en doelgroep targeting. Uiteraard kijken we ook naar je advertenties en alle Google Ads kanalen waarop nu geadverteerd wordt. We zoeken niet alleen naar verbeterpunten, maar ook eventueel potentieel dat wij zien om de verkopen of leads te verhogen. De beoordeling met verbeterpunten en kansen verwerken we vervolgens in een gedetailleerd rapport. Bekijk de volgende stap.

We maken een helder rapport op met bevindingen, kansen en concrete verbeterpunten voor jouw Google Ads campagnes.

Geen vage analyses, maar concrete handvatten om je ROI te maximaliseren.

Onze diepgaande Google Ads account review resulteert in een overzichtelijke rapportage die je precies vertelt waar het goed gaat en waar kansen liggen. We bespreken niet alleen de bevindingen, maar reiken je ook concrete verbeterpunten aan die je direct kunt implementeren.

Na je gratis account review plannen we een vrijblijvend adviesgesprek in met een van onze ervaren Google Ads specialisten.
Tijdens dit gesprek bespreken we de bevindingen uit de rapportage en beantwoorden we al je vragen. Onze specialist helpt je graag om de concrete verbeterpunten uit de rapportage te implementeren en een strategie te ontwikkelen om je Google Ads campagnes te optimaliseren.

Het adviesgesprek is geheel vrijblijvend en je zit nergens aan vast.

Maak vandaag nog een afspraak voor je gratis account review en adviesgesprek!

Meer weten over onze werkwijze? Ontdek hier onze aanpak.

Vraag hier je gratis account review aan

Gratis account review

Wat hoop je te bereiken?

“Na een aantal “Cowboys” te hebben meegemaakt werken we samen met Ads Specialisten en de resultaten liegen er niet om! Ze gaan net even dat stapje verder dan je gewend bent en ze weten exact waarover ze praten, kortom een aanrader.”

Rob Tangenberg

De Lazer Frezer

“Met meerdere google bureaus gewerkt. De persoonlijke benadering heel fijn, de maandelijkse meetings gaan veel verder. Ze denkt mee over marketing acties, de website, content en optimalisatie.”

Nathan Harlaar

BALZY

“Zij beheersen het vak en zijn in staat om dit op een fijne en heldere manier te delen. Dit heeft geleid tot een flinke groei in orders en een daling van de kosten. Een mooi resultaat. Onze SEA medewerkers zijn getraind en met een flinke dosis kennis achtergelaten.”

Maarten Roomer

Mobiel.nl