020 2440 345

Van 0 naar 5.000+ verkopen in 16 maanden

Balzy is een aanbieder van mannelijke verzorgingsproducten. Gestart eind november 2021 met enkel een trimmer voor intieme delen, is Balzy inmiddels uitgegroeid tot een merk met meerdere producten en een verzorgingslijn.

+124%

Gemiddelde groei MoM

-12,2%

Daling in CPC

+170,24%

Website bezoekers

De uitdaging

Explosieve groei en gezonde cashflow.

Explosieve groei in niche markt met winstdoelstelling vanaf dag één. Als beginnend merk is het behalen van groei en een gezonde cashflow ontzettend belangrijk. Naarmate Balzy groeide moesten we opzoek naar een stabiel volume x conversie. 

De oplossing

Een brede mix aan campagnes.

We zijn begonnen vanuit de basis: performance gerichte campagnes met sterke ad copy met een knipoog. Nadat de performance gerichte campagnes een stabiele basis hebben gecreëerd was het tijd voor de volgende laag: naamsbekendheid in de vorm van Display, Discovery en YouTube campagnes.

Het resultaat

Voet aan de grond & grote ambities.

De gevoerde strategie heeft inmiddels sinds de start een daling in CPC gezien van -12,2% terwijl we maandelijks een groei laten zien van 124%. Tot slot heeft Balzy sinds de start van de campagnes niet alleen ruim 5.000+ trimmers verkocht via Google Ads ook is het productenaanbod uitgebreid waardoor het nu een totaal aanbieder is voor mannelijke verzorging.

De samenwerking

Vrijheid en verantwoordelijkheid.

De heren achter Balzy zijn niet geheel marketingland onbekend; hierdoor kunnen we werken met korte lijnen maar zijn we tegelijkertijd verantwoordelijk voor ons eigen kanaal. Ze laten ons vrij zolang de gewenste KPIs worden behaald. Maandelijks spreken we de standen door maar indien nodig hebben we vaker contact. Al met al een prettige samenwerking met dito succes.

  • Koffie
  • Brainstorm
  • Audit

Is jouw webshop het volgende succesverhaal?

Méér resultaat met een lopende campagne of is het tijd voor iets nieuws? Kom in contact met ons en ontdek hoe wij jouw doelstellingen kunnen behalen.

Klaar om samen te groeien?