020 2440 345

Starten met
Google Ads

Maak kennis met de voordelen en mogelijkheden van het grootste advertentieplatform ter wereld. Tijdelijk voor slechts €249,- per maand.

Onze klanten beoordelen ons met: 4.9/5

Websites & webshops

Wat heb je nodig?

Uiteraard heb je een werkende website of webshop nodig. Het liefst ook een goed ingericht Google Analytics 4 account. Heb je dat nog niet ingericht? Geen probleem! Dat lossen wij ook voor je op. We verwachten ook dat je goede foto’s hebt van je bedrijf, product of dienst en het liefst ook nog video’s. Niet aanwezig of nog niet aan toegekomen? Ook daar weten we wel raad mee, we hebben voor alles een oplossing.

Zichtbaar tijdens de hele klantreis

Hoe werkt het?

We starten met een Performance Max campagne wat bestaat uit tekst, foto’s, afbeeldingen, video en indien van toepassing ook producten (Google Shopping). We kijken goed naar jouw doelgroep om de AI machine van Google alle juiste signalen mee te geven.

Ons unieke aanbod

Zo weet je direct wat je van ons krijgt voor slechts €249,- per maand. Geen kleine lettertjes, onduidelijke dienstverlening of andere onzin.

We zetten ons in voor de beste combinatie die Google Ads te bieden heeft: een brand campagne en performance max campagne. Hierdoor ben je maximaal zichtbaar en ontdekken potentiële klanten jouw bedrijf sneller.

Grote organisaties zijn ook ergens begonnen. Wij geloven erin dat met de juiste targeting je ook met een beperkt advertentie budget van maximaal €500 euro per maand mooie resultaten kunt behalen. Opschalen kan in overleg altijd.

Goede zichtbaarheid in jouw directe omgeving is altijd stap 1 van online adverteren. Hiermee vergroot je jouw kansen op online succes.

Wij vinden het belangrijk dat je een persoonlijke connectie hebt met je specialist. Hij of zij is betrokken bij jouw bedrijfsvoering, doelstellingen en activiteiten. Bij elke overdracht lekt er altijd kennis en kunde weg uit de campagnes, daarom kiezen wij ervoor om lange samenwerkingen tussen organisatie en specialist in stand te houden.

Zodra de campagnes live staan gaat het echte werk van start. We houden de resultaten in de gaten en maken aanpassingen aan de campagne indien nodig.

We bespreken de resultaten en kansen maandelijks in 30 minuten, scherpen de strategie aan in samenspraak met jou.

Geen ingewikkelde statistieken of verdwalen in data. Enkel de hoofdlijnen die voor jouw bedrijfsvoering van belang zijn. Wel zo makkelijk.

We nemen het opzetten van het Google Ads account uit handen. We bespreken met jou welke punten we gaan doormeten op je website en welke pagina’s we gaan gebruiken voor de campagnes. Na het aanleveren van de foto’s, logo’s en mogelijk ook video gaan we voor je aan de slag. Voor deze werkzaamheden vragen wij een eenmalige set-up fee van €900,- excl. btw.
De campagnes blijven ten alle tijde van jou, ook na afloop van de samenwerking.

Heb je al campagnes lopen en ben je benieuwd of wij hiermee kunnen werken?
Laat het ons weten of vraag direct een gratis account review aan.

  • Zichtbaarheid
  • Websiteverkeer
  • Klanten

Klaar om te starten?

Voor slechts 249 euro per maand kun jij kennismaken met Google Ads.

Klaar om samen te groeien?