Lees hieronder over de ervaringen van onze klanten

Rob Tangenberg

De Laser Frezer

Na een aantal “Cowboys” te hebben meegemaakt in online marketing wereld zijn we gelukkig bij AdsSpecialisten terecht gekomen. Sinds eind 2019 werken we samen met Ads Specialisten en de resultaten liegen er niet om! Ze gaan net even dat stapje verder dan je gewend bent en ze weten exact waarover ze praten, kortom een aanrader.
Maarten Roomer

Teamlead Marketing Mobiel.nl

De Ads Specialisten hebben Mobiel.nl en mij erg geholpen met het verbeteren en professionaliseren van onze SEA strategie. Zij beheersen het vak en zijn in staat om dit op een fijne en heldere manier te delen. Dit heeft geleid tot een flinke groei in orders en een daling van de kosten. Een mooi resultaat. Om de voortgang te bewaken, zijn onze SEA medewerkers getraind en met een flinke dosis kennis achtergelaten.
Coen

SEA Specialist Mobiel.nl

Super advies en training gekregen op gebied van SEA met ditto resultaten! Sam en Sacha hebben veel kennis en zijn altijd op de hoogte van de laatste ins en outs.
Jasper de Waard

SEA Specialist Mobiel.nl

Sam & Sacha hebben een constructieve en winstgevende bijdrage geleverd aan onze SEA campagnes. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zien mede daardoor nieuwe kansen voor het uitbreiden van campagnes. Een aanrader & aanwinst voor elk bedrijf dat verder wilt groeien op het gebied van Google Ads & meer.
Andrew Vafi

Eigenaar Beuk Meubels

vanuit BEUK gewerkt met Marc. Open vent die de relatie hoog houdt. Denkt mee als een echte ondernemer en zou zeggen als het niet goed gaat. Denkt aan kansen i.p.v. belemmeringen. Denkt in pilots om te zien of adwords wel of niet jouw kanaal is. Gewoon een betrouwbare en kwalitatieve vent om mee samen te werken.
Adriaan de Bruijn

Innerhealth 4 You

De open visie van Ads Specialisten zorgt niet voor absolute focus op Google Ads, maar ook op de website, het aanbod en de competitie. Na het starten van de samenwerking zag ik al snel grote verbeteringen in mijn campagnes. De kosten per verkoop zijn sinds het begin nooit boven beoogd geweest en de omzet is maandelijks blijven groeien.
Jeroen Peetermans

SEA Specialist Yappa

Top begeleiding en advies i.v.m. SEA. Onze teamleden hebben enorm veel geleerd. En voor mij minstens even belangrijk: heel toffe mensen om mee samen te werken.
Lucia Rijksen

Eigenaar The Frog Fashion

“Ik ervaar de samenwerking als erg prettig. Korte lijnen met persoonlijk contact. Het zijn mensen die er alles aan doen om de samenwerking tot een succes te maken en dat zie je terug in de resultaten! Een aanbevelingen voor iedereen die het maximale uit hun Google Ads campagnes wilt halen.”
Tim Matser

Online Distributeur

Fijne samenwerking met Ads Specialisten. Uitstekende kennis van zaken en goede sparringpartner. Uniek in het meedenken met de eindklant en focus op impact maken ipv alleen campagnes bouwen.
Jelle Kuenen

Nails4You

Ads Specialisten is een bedrijf met kundige, vriendelijke mensen die er alles aan doen om je campagne tot een succes te maken. Ik ervaar de samenwerking als bijzonder prettig. Afspraken worden altijd nagekomen en er wordt meegedacht met je bedrijf. Ook buiten de Google Ads Campagne om kreeg ik meerdere malen goed & professioneel advies m.b.t. mijn webshop. Ads Specialisten werkt met duidelijke doelstellingen en er wordt alles aan gedaan om deze te behalen. Ook de communicatie is perfect, de overzichtelijke rapportages worden goed toegelicht in persoonlijke gesprekken en klantvragen worden snel opgepakt. Kortom, ik beveel Ads Specialisten aan voor iedereen die zijn Ads Campagne naar een hoger niveau wil tillen!
Casper

Curl Concepts

Samenwerken met Ads Specialisten is een waar feestje. Ze verdiepten zich in de branche en leerde al snel mijn klanten kennen; leergierig en inspirerend om het in twee woorden samen te vatten. Dit vormde de basis van het wekelijkse overleg met tips op het gebied van Google Ads, online marketing, conversie optimalisatie en strategie. Voornamelijk de online strategie heeft ons veel gebracht. Door de pro-actieve houding en energieke gesprekken kijk je uit naar het overleg waar je gegarandeerd met nieuwe inzichten terug komt. Er is heel veel te koop op het gebied van Google Ads, het team weet hierin goed uitleg te geven en ondersteuning te bieden. Niet alles is voor iedereen even succesvol weten ze uit ervaring, dat scheelt je als klant weer leergeld. Een zeer plezierige manier van werken en positieve drive is wat je kunt verwachten... en uiteraard een optimaal resultaat van de mogelijkheden binnen Google Ads!
Dante Metz

XLCASA NVM Makelaars

Eindelijk een bureau dat echt in jouw propositie duikt. Sinds de start van onze samenwerking is onze kosten per conversie gedaald met €100,- euro. Uiterst professioneel en resultaat gericht. Zijn ook nog fijn om mee samen te werken.
Peter Eeckelaert

Nitras

Ik werk op regelmatige basis samen met Ads Specialisten en hierdoor is mijn kijk op hoe ik websites bouw 200% anders geworden. Het team speelt snel op de bal en denkt mee na naar een optimale strategie aan een haalbaar kostenplaatje. Ze geven onbetaalbare tips over conversie optimalisatie, pagina structuur, en zo veel meer. Dit alles overgoten met goede kennis van welke targets voor welk bedrijf of product nodig zijn. Wat een mooie samenwerking en groei én dit op zeer korte tijd! wow!
Silke Holsbeek

SEA Specialist Yappa

Leuke, interactieve training waar concrete actiepunten uit voortvloeien!
Maarten Rediers

SEA Specialist Yappa

Super interessante opleiding ontvangen over het gebruik van Google Ads Editor. Sam & Sacha weten waarover ze spreken en dat merk je. Top!
Roel Bogaards

Nationale Carrièrebeurs

De campagnes die Ads Specialisten.nl voor De Nationale Carrièrebeurs heeft opgezet, heeft ons een boost aan inschrijvingen opgeleverd. De resultaten waren in aantal conversies boven verwachting, en de kosten vielen ruim lager dan begroot. Het was (mede doordat we snel met hun konden schakelen) een zeer prettige samenwerking.

Samenwerken?

Wie weet zijn we een match

We zijn benieuwd naar je uitdagingen en groeidoelstellingen die je voor ogen hebt.