Hoe wij werken

De weg die we voor je afleggen naar jouw online groei

1. Onderzoek & Strategie

Het ontwikkelen van een effectieve strategie.

Op basis van een uitgebreide behoefteanalyse bieden wij ondersteuning met het vertalen van marketingdoelstellingen naar een maatwerk strategisch plan. Wij zorgen dat de campagne representatief is voor jouw bedrijf en aansluit op jouw doelstellingen.

  • Online marktpotentie
  • Zoekwoordenonderzoek
  • Haalbaarheidstoest
  • ROI x groeidoelstellingen

2. De campagne opzet

Een goed begin is het halve werk.

Nadat we de strategie hebben bepaald gaan we aan de slag. We schrijven alle advertenties, importeren de Google Shopping feed en zetten alles klaar. Voordat we live gaan, nemen we de campagne met je door. Alle lichten op groen? De campagne gaat aan!

3. De optimalisatie van de campagnes

Testen, monitoren en bijsturen.

Wij sturen op optimaal rendement en gaan voor groei zodra de kans zich voordoet. Afhankelijk van de hoeveelheid data doen wij dit dagelijks, wekelijks of bi-weekly volgens onze eigen visie:

  • Kwaliteit verhogen
  • Kosten verlagen
  • Omzet verhogen

4. De maandelijkse rapportage

Jouw resultaten overzichtelijk gemaakt.

Uiteraard kunnen we al onze handelingen cijfermatig onderbouwen en maken we dit voor je inzichtelijk d.m.v. de maandelijkse rapportage. Verwacht van ons geen boekwerk, enkel de data die voor jouw succes belangrijk zijn om te meten en te evalueren. Zo houden we het overzichtelijk en makkelijk!

Ready to make Lemonade?

Wij gaan duurzame samenwerkingen aan met klanten, marketingbureaus en in-house teams die hun business net zo serieus nemen als wij en bedrijfsgroei als ultieme ambitie hebben. Wij zetten hierin de eerste stap door het kennismakingsgesprek of de eerste account review, volledig vrijblijvend aan te bieden. The next step is yours…..
Make Lemonade