Agency case: Online Distributeur

Ontdek hoe onze samenwerking is verlopen en welke resultaten er zijn behaald.

Zes accounts in beheer

+20 uur tijdswinst

Extra omzetkanaal

Klant

Online Distributeur

Expertises

Search & Shopping

Activiteiten
  • Klantbeheer
  • Tijdelijke ondersteuning
  • Strategische sessie’s
Resultaat samenwerking
  • Zes accounts volledig in beheer
  • 20 uur p.m. tijdswinst gecreëerd 
  • Extra omzetkanaal gecreëerd 
Over Online Distributeur

Online Distributeur is een bedrijf van 3 ervaren Lightspeed en bol.com experts, die innovatieve tools zoals Lightspeed MultiStore en Bol.com Forecasting&Stock maken. Met deze tools en een menselijke benadering helpen zij de ondernemer het optimale resultaat uit zijn Lightspeed en bol.com account te halen en helpen webshops de overstap te maken naar Lightspeed.

De uitdaging

Online Distributeur heeft een hele duidelijke focus, maar beheren klanten die actief zijn in meerdere marketingkanalen. Het beheren van de andere marketingkanalen neemt veel tijd in beslag, maar om toch zo dienstbaar mogelijk te zijn is Online Distributeur de samenwerking aangegaan met Ads Specialisten. Dankzij deze samenwerking kan Online Distributeur zich volledig focussen op hun core. Dit zorgt ervoor dat zij zich kunnen richten op projecten waar zij in uitblinken en zo veel mogelijk bijdragen aan de groei van het bedrijf, maar toch een extra service kunnen bieden aan hun klanten. 

Ads Specialisten heeft sinds de start van de samenwerking het volledige beheer van zes Google Ads accounts opgepakt en twee accounts waarbij op oproepbasis verschillende optimalisatie werkzaamheden worden gedaan.

Oplossing

Omdat Online Distributeur een e-commerce gericht bureau is hebben wij voornamelijk grote shopping campagnes in combinatie met search volledig in beheer genomen in de b2c en b2b sector. Het overnemen van de klanten heeft ervoor gezorgd dat Online Distributeur +20 uur per maand extra tijd heeft om te focussen op hun kernactiviteiten.

De Samenwerking

De samenwerking met Online Distributeur is erg prettig, waarbij korte lijnen en snel schakelen centraal staat. Je merkt dat zij erg professioneel zijn in hun vakgebied en dat zorgt voor een goede samenwerking waarbij er snel stappen gezet kunnen worden. De Onboarding van klanten gaat via een behoefteanalyse zodat we op de hoogte zijn wat er speelt, wat de KPI’s zijn en zodat we het beheer volledig zelfstandig kunnen oppakken. Om de samenwerking zo efficiënt mogelijk in te richten spreken we vaste contact en rapportage momenten af. Mochten er bepaalde situaties zijn waarbij er snel geschakeld moet worden dan zijn ze altijd snel te bereiken. De samenwerking is erop gericht om elkaar te versterken en dat doen we met veel plezier al sinds 2018.

Contact
Fijne samenwerking met Ads Specialisten. Uitstekende kennis van zaken en goede sparringpartner. Uniek in het meedenken met de eindklant en focus op impact maken ipv alleen campagnes bouwen.
Tim Matser Eigenaar Online Distributeur

Benieuwd naar andere cases?