Case: De Laser Frezer

Ontdek welk resultaat onze samenwerking heeft behaald.

Websitebezoekers +365%

Gem. CPC -9%

Conversies +307%

Klant

De Laser Frezer

Expertises

Search, Shopping & Remarketing

Activiteiten
  • Herstructurering account
  • Google Shopping management
  • Duitstalige campagnes live
Kwalitatief resultaat
  • Meer conversies
  • Meer bezoekers
  • Meer zoekopdrachten
Over De Laser Frezer

De Laser Frezer is een totaal leverancier in lasergesneden van kunststof onderdelen en plaatmateriaal. 24/7 vindt er productie plaats in Hoogeveen van HDPE tot POM. Door de verschillende toepassingen o.a. voor de voedingsmiddelen industrie en retail kent de Laser Frezer een grote afzetmarkt in Nederland en daarbuiten.

De Uitdaging

De Laser Frezer had al campagnes lopen die converteerde maar te klein waren om de groeidoelstellingen te behalen. Na de initiële analyse bleek ook dat de huidige metingen niet waren ingericht om voldoende data te leveren voor succes.

Oplossing

De oplossing voor de Laser Frezer lag in het herbouwen van het account met gesplitste campagnes gesegmenteerd op generieke en vaktermen. Hierdoor konden wij ook gebruik maken van de correcte doelgroepen om de campagne nog meer slimme sturing mee te kunnen geven. Na twee maanden hebben we de campagne ook uit mogen breiden naar België.

Ondanks de significante stijging in het volume (+365%) dat via Google Ads zijn weg vindt naar De Laser Frezer hebben we gemiddelde CPC’s zien dalen met 9% en zijn de conversies toegenomen met 307%.

De Samenwerking

Rob heeft een ontzettende ondernemersgeest en is niet bang om te proberen. Dat maakt de samenwerking een mooie uitdaging. Hij begrijpt het stukje Ads en is super betrokken zodra wij met ideeën komen. De samenwerking loopt inmiddels sinds december 2019 en heeft nog lang zijn hoogtepunt niet bereikt. Wordt vervolgd..

Contact
Na een aantal “Cowboys” te hebben meegemaakt in online marketing wereld zijn we gelukkig bij AdsSpecialisten terecht gekomen. Sinds eind 2019 werken we samen met Ads Specialisten en de resultaten liegen er niet om! Ze gaan net even dat stapje verder dan je gewend bent en ze weten exact waarover ze praten, kortom een aanrader.
Rob Tangenberg Eigenaar De Laser Frezer

Benieuwd naar andere cases?